Contact Gegevens

Belven® nv

Blokhuisstraat 24
B-2800 Mechelen
Belgium
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T +32 15 29 40 70
F +32 15 20 14 13

 

twitterfacebooklinkedin

 

 

Welkom @ Belven

Belven kan bogen op meer dan 40 jaar ervaring in de productie van afsluiters en accessoires. Deze worden gebruikt in verwarmingen, airconditioning, industriële pijpleidingen en waterzuiveringsinstallaties.

Het fundament van ons succes ligt in een aantal belangrijke waarden die we als familiebedrijf hoog in het vaandel dragen, zowel intern naar onze medewerkers toe, als extern naar onze klanten, agenten, distributeurs en leveranciers. Met eigen middelen realiseren we gestage maar zekere groei en dat biedt zekerheid en stabiliteit voor onze klanten.

Onze producten voldoen aan de strengste standaarden, en kwaliteit is voor ons een tweede natuur geworden. Hierdoor kunnen we onze aandacht en onze inspanningen richten op iets wat net zo belangrijk is als de kwaliteit: onze klanten.

We zijn betrokken bij onze klanten.  We luisteren naar hun vraag en leveren wat ze van ons verwachten. Onze missie is onze doelstelling: betrokken en dichtbij, persoonlijk en oplossingsgericht. Dat maakt ons nu net zo uniek : die nabijheid met de klant gestoeld op het absolute geloof in eigen kunnen.  Het is die trots die verder gaat dan het afleveren van een topproduct die ons absolute voldoening geeft. 

We streven ernaar om de gepreferreerde partner voor afsluiters te zijn, wereldwijd.

Bij Belven zijn we more than invalved.

banner-welcomeBelven

 

Involved in products / Betrokken door kwalitatieve producten

Belven heeft de volledige productieketen in beheer, van het ontwerp en de productie tot de service die we aan onze klanten aanbieden. Het BV-logo op de afsluiter en de benodigde kwaliteitscontrole-certificaten vormen samen de garantie voor een authentiek BV-product.

Onze kogelafsluiters, vlinderkleppen, filters, terugslagkleppen en schuifafsluiters zijn innovatief. Ons R&D team is constant op zoek naar verbetering en verdere uitdieping van het Belven productengamma. Uiteraard voldoen onze producten aan de strengste eisen voor de Europese, Duitse, Amerikaanse en Japanse industrie.

Bij Belven houden we van onze producten .... We just love a perfect valve !

 

Involved in services, worldwide / Betrokken door wereldwijde service

Belven wil de klant de best mogelijke oplossing bieden. Op basis van constante gesprekken en technologische ontwikkelingen produceren wij afsluiters die volledig aansluiten bij de wensen van de markt.

Vanuit ons hoofdkantoor in Mechelen (België) en onze kantoren in Hong Kong, China en Rusland werken wij samen met vertegenwoordigers, distributeurs en producenten in heel Europa en Azië.

Onze klanten kunnen bij ons altijd terecht. Onze voorraad is gedecentraliseerd en onze levering is snel. Hierbij staat onze uitstekende service centraal. Bij Belven geloven we sterk in belangrijke familiewaarden: respect, loyaliteit, vertrouwen, stabiliteit, positiviteit en een proactieve houding. Stuk voor stuk waarden die de pijlers vormen onder onze betrokkenheid en inspanningen om onze klanten de beste oplossing te bieden en hen zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Zo is Belven veel meer dan een producent voor afsluiters.  Wij zijn meesters in het ontwikkelen, produceren en leveren van oplossingen die bij onze klanten de glimlach van tevredenheid ontlokt.

Daar gaan we voor.  Elke dag opnieuw !

 

Involved in markets / Betrokken bij diverse markten

Bij Belven zijn we thuis van verschillende markten.  Als gespecialiseerde nichespeler kunnen we zeer snel en flexibel inspelen op de markt- en klantbehoeften.  Zo weten we steeds het juiste product voor de juiste installatie bij de juiste klant te brengen.  We leveren producten en diensten aan bedrijven in diverse branches en sectoren: decentrale energieopwekking, waterzuivering, tankopslag, de verwerkingsindustrie en HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning).

Onze klanten zijn onder meer installatiebedrijven, (petro)chemische bedrijven, opslagbedrijven, fabrikanten en machinebouwers.

 

Involved in people / Betrokken bij mensen

Het succes van Belven is voor een groot deel afhankelijk van de kennis, de ervaring en de passie van zijn team. En de wil om de klanten tevreden te houden en hen de service te bieden die ze verdienen.  Belven gaat met zijn medewerkers een actief partnership aan, waarbinnen ze zich kunnen ontplooien.  Daarom investeren we voortdurend in de training en de ontwikkeling van ons personeel en onze lokale partners.  Meer nog, wij delen onze kennis met onze klanten en werken samen in constante dialoog.

 

Involved in corporate responsability / Betrokken door maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als familiebedrijf zijn we ons zeer bewust van onze sociale functie.  We geven jonge mensen mogelijkheden op de arbeidsmarkt, we voorzien scholen van materialen en in 2012 hebben we de Belven Foundation opgericht, waarmee we goede doelen en sociale projecten ondersteunen.

Download hier onze corporate brochure

BELVEN-MIJLPALEN