Contact Gegevens

Belven® nv

Blokhuisstraat 24
B-2800 Mechelen
Belgium
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T +32 15 29 40 70
F +32 15 20 14 13

 

twitterfacebooklinkedin

 

 

VYC logoVYC heeft Belven NV aangesteld als verdeler voor haar veiligheidsventielen en specialiteitsproducten voor stoomapplicaties.

 

 

Met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve producten is VYC bekend geworden voor hun unieke oplossingen voor stoomtoepassingen en veiligheidskleppen. Kritieke processen in industriële installaties, zoals chemische, petrochemische, en vele anderen, zijn afhankelijk van de VYC-kleppen om te garanderen dat deze werkzaamheden veilig, efficiënt, beschermd en gecontroleerd zijn.

VYC werkt voortdurend aan het creëren, vernieuwen en optimaliseren van hun assortiment als antwoord op de behoeften van de industrie. De producten zijn vervaardigd volgens de nieuwste technologie, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn volledig retraceerbaar tot aan de Europese gieterijen.

We geloven er in dat VYC samen met Belvens 40 jaar lange ervaring in kwaliteitsafsluiters een perfecte combinatie vormt om de markt te bedienen met de beste producten en de meest optimale, betrouwbare en efficiënte oplossingen.

Verdelerscertificaat

VYC 1A VYC 2AVYC 3AVYC 4AVYC 5AVYC 6AVYC 7A