Contact Gegevens

Belven® nv

Blokhuisstraat 24
B-2800 Mechelen
Belgium
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T +32 15 29 40 70
F +32 15 20 14 13

 

twitterfacebooklinkedin

 

 

logo cashcoCashco/VCI heeft Belven NV aangesteld als exclusieve verdeler voor haar volledig productgamma “Tankbeveiligingsmateriaal”, inclusief blanketing valves, vlammen- en detonatiedovers voor België en Luxemburg.

 

 

Cashco Inc werd 100 jaar geleden in Kansas (U.S.A) opgericht onder de naam A.W. Cash Company en creëerde innovatieve drukcontrole-oplossingen om aan de Amerikaanse industrienoden te voldoen. Vandaag is Cashco Inc, na de jaren 1930 en verscheidene veranderingen te hebben doorstaan, gegroeid tot één van de grootste producenten ter wereld. Het brede gamma bestaat uit blanketing valves, druk- en vacuüm ventielen en piloot gestuurde ventielen, gebruikt om het dampgedeelte en uitstoot gelinkt aan opslagtanks te controleren.

Dankzij de engineerings- en ontwerpmogelijkheden in het Hoppegarten kantoor, gelegen ten Oosten van Berlijn, werd een innovatief gamma van brand- en ontploffingsstoppers ontwikkeld. Deze productiecapaciteit in Duitsland laat ons toe nieuw ontworpen producten snel te leveren aan de Europese markt.

We geloven er in dat Cashco samen met Belvens 40 jaar lange ervaring in tankopslag een perfecte combinatie vormt om de markt te bedienen met op maat ontworpen oplossingen voor specifieke toepassingen van onze klanten.

cashco 1 cashco 2cashco 3cashco 4cashco 5cashco 6cashco 7cashco 8